Direktlänk till inlägg 12 oktober 2008

Lugn helg

Av Jessica Wikstrand - 12 oktober 2008 16:13

Fredagen: Då tog ja mig allt i kragen å åkte iväg själv å la 2 inte så riktigt stora sök med 7 dummies i varje. På en varsin sida av en väg, bara för att slippa skicka min mkt omotiverade Vexa åt samma håll å mark hela tiden.

Detta fungerade väldigt bra, hittade dummies hela tiden och taggad till max när ja vände om för att skicka henne åt andra hållet.

Där emellan bröt jag henne, då fick Vega söka av lite å Vexa träna på att ligga ner vid sin passivitet.

Sen fick dom båda se på när jag gick längre ner längs vägen å la ut 2 dirigeringar - en kort å en längre. På dom 2 platserna så kastade ja in 2 dummies på vardera ställe.

Skickade Vexa på söket igen - hon hade ingen dragning till dirigeringen, trevligt=)

När hon fått in 2 på söket fick hon ta den längre sträckan av dir. - blåste stopp - visade vänster=) Duktig tös jag har!

Vega har ju nu fått sett detta, var Vexa hämtade in så ja skickade iväg henne men blåste stopp på den korta dir. - gud vilken egen vilja den tanten har - de tog emot att stanna där, men hon även hon tog vänster bra å fixade detta - ibland lönar de sig faktiskt att lyssna på matte.


 

Skickade Vexa på söket igen, hon fick plocka in allt utom 1 st på vardera sida (så ja vet att hon lyckas) skickade sen henne igen på dirigeringen, den korta - då funderade hon lite men tvekar aldrig på mina tecken - å de är så underbart att se!

Hur hon bara kan springa rakt ut till ett nytt kommando kommer - förbi den andra dir. utan att ens titta på den. Å ta "höger, vänster" så fint!


Sen grävde ja ner 5 valp dummies under mossan å skickade dom båda som en dirigering - blåste stopp - närsöks signal. Vexa fattar detta sen tidigare men gud va roligt att se Vega bara stå där som ett fån å fattar inte nått. Kul att få lära henne något nytt, tog inte lång tid innan hon fattade vinken med övningen;) (min gamla goa tant)


Sen var vi klara å jag har tappat bort Vexas bästaste koppel, vet inte vart de tog vägen...gick upp i rök...


Lördag: Vila, fick sova hela natten, tack vare Micke som tog lillan. Har mest pysslat med huset, krattat löv, tagit ner 3 stora tallar som stod vid garaget å kört till tippen med en massa skräp. Sen kom svärföräldrarna som så snällt ville sitta barnvakt så Micke kunde få bjuda ut mig på lite mat.

Åkte till Karlstad för en ordentlig köttbit, potatisgratäng å cider - de va behövligt - bara vi två över lite mat å trevligt att få lära känna varandra nästan igen;) De va längesedan, bara han å ja umgicks - tråkigt att de ska behöva vara så.


Söndag: Varit så förkyld å bihålerna igentäppta, så jag har bara städat, putsat fönster, tagit ner dom gamla eländiga persiennerna å satte upp nya fina hissgardiner i vardagsrummet. Lagade mat å sen orkade ja liksom inte mer så när Emilia skulle sova middag så var inte ja sämre heller som la mig å sov ett par timmar!

Micke har varit ute å lagat Golfen hela dagen.

Ikväll blir de bara att sitta i soffan, äta godis å titta på Tv.

Hundarna har fått varit ute hela dagen men inte längre än på tomten bara. Imorgon åker Emilia till farmor å ska vara där tills på tisdag kväll, dagiset är stängt imorgon å tidig tisdags morgon åker ja å ett par tjejer till Ullared för att bränna en j*vla massa pengar.


Kanske hinner simma Vega & Vexa imorgon innan jag börjar jobba.

Dåligt med bilder tyvärr oxå då min kamera är så himla dålig.


 
ANNONS
 
lotta

lotta

13 oktober 2008 10:32

lät som en mysig helg..trots täppta bihålor. Jag vill OCKSÅ till Ullarad *avis*

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Matte

13 oktober 2008 18:45

Känner mig inte direkt shop sugen nu när jag är sjuk men antar att den kommer ifatt mig imorgon när jag väl är där!=)

 
Ingen bild

Annica

14 oktober 2008 09:39

Åååh, bränna pengar som jag är så bra på! Nästa gång kanske man kan få följa med ;-) Klart det blir fler träningar, återkommer bara jag fått klart jobbschemat. Vi hörs!!

 
hack snapchat

hack snapchat

Tisdag 6 feb 16:06

Snapchat is an interesting photo sharing app. But how about if you get a tool to hack any snapchat account you want. Yes visit the portal and explore the tool which can hack snapchat accounts in seconds. That sounds great and works like charm.

http://snaphacktut.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica Wikstrand - 8 juni 2012 20:10

Sänder min största tanke till Anna-Carin med Familj som precis förlorat sin bästaste vän/själsfrände!   Det är allt för tragiskt när våra fyrbenta slits iväg i förtid, när man minst anar..   Kramar i massor Anna-Carin - Din Izor hade de bäs...

Av Jessica Wikstrand - 27 april 2012 08:26

Ögonspeglade Verk igår    Inte fullt nödvändigt för alla att göra de...men jobbar ju som jag gör å vill veta att mina hundar för rasens skull är friska!   Verk fick ua!    Har ögonspeglat Vega i nästan alla år även på äldre dagar men igår...

Av Jessica Wikstrand - 18 april 2012 13:11

Härligt!!   Ossian, den 6:e ut av 11 valpar med ytterliggare HD A + ED Ua!!   Stort grattis Sonja & Karin!   Kramar i Massor från "mormor" & "mamma Vexa"   ...

Av Jessica Wikstrand - 16 april 2012 18:47

Börjar de kanske hända något - en uppis!    Lite kortfattat..   * Verk, Malte, Mozart, Hilda & Cico är röntgade HD A & ED Ua!!!! * Malte debuterat i LK1 med 1:a pris & 2:a plac, Fått exellent på utställning, Wt start med 71p/100p * Verk W...

Av Jessica Wikstrand - 18 januari 2012 12:26


  LP1 Ryegates Working On A Dream Hd: A Ed: Ua 2012.01.11   Härligt! Gått som på nålar innan resultatet kommit ut, men imorse kunde man börja andas igen   ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ wikstrand med Blogkeen
Följ wikstrand med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se