Direktlänk till inlägg 30 oktober 2008

Iband går det jättebra

Av Jessica Wikstrand - 30 oktober 2008 17:51

Ibland INTE alls....

Datorn lever fortfarande sitt egna lilla liv.

Vexa´s träningspass i veckan som gått:

Måndag: Dirigering först med matskålar å köttbullar *mmmm* sen markering, enkel på 2 olika områden, sen la ja in dubbeln - markerade - vände om - skickade på enkel dir. - vände om igen - skickade på dubbel. Inga problem, så skönt att se att de faktisk fungerar *ibland*
Vexa fick sen simma på kvällen.


Vexa & Vega på höstpromenad i Hällefors


Tisdag: Mötte Lena & Daffy å Ulle, Mio & Lätta ute i Alster. Ulle va så snäll å la upp ett snarlikt B-prov utan vatten. Men en dubbel, dirigering, sök å avslut enkel lång markering. Sista kastade dubbeln gick inte bra för Vexa...=( Dirigeringen, underbar! Söket tyckte ja att hon gjorde bra men såg ej hur hon jobbade på djupet men Ulle stod ute på söket å hade stenkoll *hrmm* Hon kissade, dubbel, dubbel å dubbel kollade legorna som Daffy redan hade tagit tillslut så kom hon in till mig tomhänt, inga svårigheter att skicka ut henne igen å då hittade hon en så nära så=)

Enkel markeringen gick bra, sprang in i ett träd bara på vägen hem, dumma stora trut som va ivägen för synfältet...
 
Daffy med trut på väg in efter dirigeringen.

Han gjorde ett bra jobb, lite strul med dirigeringen men inget överhängande. Sen fick ja köra en dubbel på Vexa igen bara för att få känslan av att hon faktiskt kan markera.

 Eftersom Ulle va så snäll mot oss så va vi figuranter åt henne på söket, Mio är ju så duktig! Även han fick avsluta med lite upptag & kort dirigering på vilt. Läta fick oxå ta en markering & dirigering till samma nedslagsplats.Mio med trut

Sen avslutade vi med att gå en långpromenad med alla 4 flattar - härligt!


Från vänster: Mio, Lätta, Vexa & Vega *notera hur dålig min kamera är*

Onsdag: Vatten arbete med Lena & Daffy vid Niklasdamm.

Börjar ju verkligen jättebra, Vexa vägrar gå ner i vattnet, trots en lockande markering....Inget gick, tillslut så gick hon ner i vattnet men då va hon helt blockad på allt va tecken å signaler va, hon gjorde allt tvärtom  *matte gråter*

Daffy tog en dubbel på vatten fint!

Sen provade ja bara med att lekfullt låta henne jaga dummien i handen på mig för att sen vränga iväg den i vattnet å säga ut. Då kastade hon sig i med ett jätteplask! Gjorde så ett par gånger, först kort å sen ökade ja sträckan å sa hela tiden "ut, ut" - de fick räcka.

La sen ett sök på 10 vilt i sumpmarken, Vexa fick hämta 7 å Daffy 3. Skönt att få avsluta med något lyckat iaf - båda skötte sig fint!


Tröjmotivet på Emilia, den bilden är borta - men det står me stora bokstäver WHATEVER. Å de e Emilia upp i dagen - så tuft när hon inte gör som man säger utan bara springer åt andra hållet å ifrån en, den fick hon av Farmor

Emilia på promenad med pappa


Bye

 
ANNONS
 
Annica

Annica

31 oktober 2008 09:18

Du vet väl att det måste gå lite si och så på träningen ibland, hur ska de annars lära sig rätt?? Ett steg framåt och ett tillbaks.... Strösnholmsutställningen går inte ut förrän mitten av december så det är långt kvar ;-)

http://www.ryegates.se

 
lotta

lotta

31 oktober 2008 10:20

det gör inget om inte kameran är på topp när man har så fina hundar...blir liksom så bra kort ändå ;) Här har det kommit snö nu..så det blir lite kula att knäppa kort med "ny" bakgrund!!

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
ulle o mio

ulle o mio

31 oktober 2008 16:14

Ja tycker de va jätteduktiga både daffy o vexan:=):=) O hon jobbade o låg i på söket fin-fint, sen att den andra vovven norpat viltet det kan ju inte vexan veta..:=( Tack för hjälpen me mios sök oxå:=) Ha en riktigt gooo helg!!!

kram kram ullemio o lätta

http://www.freewebs.com/miogibbe

 
Ingen bild

Matte

1 november 2008 17:49

Här känns de som att de är 3 steg bakåt å ett framåt=)
Lotta, skulle så gärna vilja ha så fina kort som du har!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica Wikstrand - 8 juni 2012 20:10

Sänder min största tanke till Anna-Carin med Familj som precis förlorat sin bästaste vän/själsfrände!   Det är allt för tragiskt när våra fyrbenta slits iväg i förtid, när man minst anar..   Kramar i massor Anna-Carin - Din Izor hade de bäs...

Av Jessica Wikstrand - 27 april 2012 08:26

Ögonspeglade Verk igår    Inte fullt nödvändigt för alla att göra de...men jobbar ju som jag gör å vill veta att mina hundar för rasens skull är friska!   Verk fick ua!    Har ögonspeglat Vega i nästan alla år även på äldre dagar men igår...

Av Jessica Wikstrand - 18 april 2012 13:11

Härligt!!   Ossian, den 6:e ut av 11 valpar med ytterliggare HD A + ED Ua!!   Stort grattis Sonja & Karin!   Kramar i Massor från "mormor" & "mamma Vexa"   ...

Av Jessica Wikstrand - 16 april 2012 18:47

Börjar de kanske hända något - en uppis!    Lite kortfattat..   * Verk, Malte, Mozart, Hilda & Cico är röntgade HD A & ED Ua!!!! * Malte debuterat i LK1 med 1:a pris & 2:a plac, Fått exellent på utställning, Wt start med 71p/100p * Verk W...

Av Jessica Wikstrand - 18 januari 2012 12:26


  LP1 Ryegates Working On A Dream Hd: A Ed: Ua 2012.01.11   Härligt! Gått som på nålar innan resultatet kommit ut, men imorse kunde man börja andas igen   ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ wikstrand med Blogkeen
Följ wikstrand med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se