Direktlänk till inlägg 14 december 2008

Måste få svära igen..

Av Jessica Wikstrand - 14 december 2008 23:22

Datorn gjorde de igen...


Mina fina noveller, dom tar han med sig när han kopplar ner!


En ny dator i julklapp, kan ja har varit så snäll?


Kortis kommer iaf...


Måndag: Simning med Ulle & Mio sen jobbar kvällen.


Tisdag-onsdag: Kurs med jobbet.


Torsdag: Kortis promenad med tôserna å sen jobba kvällen. Svärmor hämtade Emilia efter dagis, då jag jobbade & Micke var på julbord.

Väldigt sleten, då jag inte är van att gå upp å jobba 4 dagar i rad...

Efter nyår så kommer jag att gå upp i tid, till 80% - 4 hela dagar, kommer att ta tid att komma in i den nya rutinen.


Fredag: Efterlängtade fredag, sovmorgon, frukost med Emilia & hundarnas favorit! Träning med Lena & Daffy i snöyran!

Körde sök på 2 olika fält å jag håller starkt på att Vexa får följa med ut när vi lägger söket, hon fick hämta 11 st å sen gjorde jag hundbyte.

Vega får hämta eftersläntarna på söket, sen la vi 2 dirigeringar med en väldigt snäv vinkel bredvid varandra.


Vega imponerar igen, vet ju att hon kan - bara hon samarbetade bra hela tiden... men nu har hon allt bevisat mkt för mig så jg har börjat gå i start tankar även för henne....*snälla någon - stoppa mig*


Vexa´s dirigeringar är ju oklandriga å Lenas ord värmde så varmt.

Jag känner mig alltid så stressad varje gång jag skickar ut henne, men Lena sa att allt är så lugn å kontrollerat - tar signal, vänder upp, väntar ut mig på ett nytt kommando & tar den nya uppgiften kanon bra. *tack Lena*


Daffy har börjat bli riktigt bra oxå, samma fart in som ut å dirigeringarna gick kanon - skönt avslut på en träning när alla uppgifter bara flyter fram & man har ett leende på läpparna!


I helgen har jag varit uppe i Sunne på Selma spa & hotell med jobbet.

Solat, bastat, kört ett aerobics pass, suttit i bubbelpoolen å simmat. Druckit champagne, ätit julmat å dansat, underbar hotellsäng å frukost men sen är de faktiskt skönt att komma hem till familjen:)


Imorgon blir de simning igen med Ulle & Mio sen jobba kvällen.

Såg att SSRK lagt ut en preliminär kalender för jaktproven 2009 så nu är min almenacka fulltecknad!!!


Vexa å jag har ett flertal mål med 2009 men känner än så länge att dom får vänta till efter nyår innan vi avlägger dom!


På återläsande

 
ANNONS
 
Annica

Annica

15 december 2008 08:34

Har kommit på att det är enklare att blogga oftare, då är det ju kortare inlägg som går åt fanders när datan krånglar också ;-) Vill bara påminna dig om Vexas fotgående på prov. Men det är ju en alldeles underbar hund arbetsmässigt och springer då lite diskret bredvid henne så är det inga problem. Åååh, har jaktprovsprogrammet kommit ut, måste kolla och boka upp vårens alla helger!! Vadå jobba???

http://www.ryegates.se

 
Ingen bild

Vexa

15 december 2008 09:07

Men gammelmatte, vad säger du?
Du måste väl mena Vega - för mitt fotgående är helt suveränt. Får komma över å bevisa mitt fina fotgående, synd bara att inte Vega lär sig av att titta.
De är faktiskt skönt att vi inte har jourer på helgerna utan att man faktiskt då är ledig:)

 
lotta

lotta

15 december 2008 11:37

ojoj..det där med nyårslöften hade jag förträngt..kom jag på.. några mål för 2009 o hundarna får P "skrapa ihop" ;)...och ja, det är underbart att vakna med mina fina gossar varje morgon!! :):)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Ingela

Ingela

15 december 2008 22:56

Låter som en underbart härlig spahelg;-)Kul att du funderar på att starta "gammeltanten" ;-)

http://www.siriochjag.blogspot.com

 
Annica

Annica

15 december 2008 23:37

Ööööh, det är klart jag menade Vega. Hur kan matte tro att en ålderstigen kennelmamma ska kunna hålla koll på namn som är så lika?? Och jag som hela tiden säger fle till mina barn.. Richard, kan du komma?? Nä, jag menar Alvin.. Eller Thomas (fast han är ju inte barn förstås). Fast du är välkommen visa upp det snygga fotgående för gammelmatte så kan vi gosa en stund du och jag VEXA. Medans Vega tränar fot ;-)

http://www.ryegates.se

 
Elenor och flatten Zidane

Elenor och flatten Zidane

17 december 2008 18:36

Hej. Kul att jag hittat hit. Roligt med en ny flatte-blogg att följa. Visst är det kul att träna när dirigeringarna funkar....

http://www.ilsanosfatboy.cybersajt.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica Wikstrand - 8 juni 2012 20:10

Sänder min största tanke till Anna-Carin med Familj som precis förlorat sin bästaste vän/själsfrände!   Det är allt för tragiskt när våra fyrbenta slits iväg i förtid, när man minst anar..   Kramar i massor Anna-Carin - Din Izor hade de bäs...

Av Jessica Wikstrand - 27 april 2012 08:26

Ögonspeglade Verk igår    Inte fullt nödvändigt för alla att göra de...men jobbar ju som jag gör å vill veta att mina hundar för rasens skull är friska!   Verk fick ua!    Har ögonspeglat Vega i nästan alla år även på äldre dagar men igår...

Av Jessica Wikstrand - 18 april 2012 13:11

Härligt!!   Ossian, den 6:e ut av 11 valpar med ytterliggare HD A + ED Ua!!   Stort grattis Sonja & Karin!   Kramar i Massor från "mormor" & "mamma Vexa"   ...

Av Jessica Wikstrand - 16 april 2012 18:47

Börjar de kanske hända något - en uppis!    Lite kortfattat..   * Verk, Malte, Mozart, Hilda & Cico är röntgade HD A & ED Ua!!!! * Malte debuterat i LK1 med 1:a pris & 2:a plac, Fått exellent på utställning, Wt start med 71p/100p * Verk W...

Av Jessica Wikstrand - 18 januari 2012 12:26


  LP1 Ryegates Working On A Dream Hd: A Ed: Ua 2012.01.11   Härligt! Gått som på nålar innan resultatet kommit ut, men imorse kunde man börja andas igen   ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ wikstrand med Blogkeen
Följ wikstrand med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se