Direktlänk till inlägg 18 december 2008

Bättre uppdatering

Av Jessica Wikstrand - 18 december 2008 08:40

Måste följa Annicas råd att uppdatera lite oftare:)


Blev ingen simning i måndags *hade missat att boka poolen:(*

Men jobb blev de tyvärr...övertid oxå...


Tisdagen ägnade vi åt julbak hemma hos Madde i Degerfors, blev både pepparkakor, lussebullar, nejlikor klädda apelsiner, choklad godis å trevligt sällskap. Tyvärr tyckte nog inte hundarna att de var allt för trevligt, möjligen att dom fick äta en å annan bränd pepparkaka:)


Sen begav vi oss hem till mina föräldrars hus, skulle hjälpa minsta systern att städa huset. Mina föräldrar har varit i Thailand i 2 veckor å kom hem igår så tänk va skönt de skulle vara & få komma hem till ett välstadat hus som var färdig julpyntat m.m


Igår blev de äntligen simning med Ulle & Mio - ett rejält pass blev de oxå -

30 min! Men om dom själva fick bestämma så skulle dom kunna ligga i hela dagen:)

Sen efter detta sköna pass så fick Vega & Vexa följe med Ulle & Mio på långpromenad på 1 tim medan matte fick åka å shoppa lite inför julen.


Snacka om att ja hade 2 trötta, sletna brudar när ja kom hem. Tvär slockna i bädden båda 2 på de mest märkligaste sättet - dom är ju så söta!


Idag blir de jobb igen för mig å tyvärr inte så mkt jobb för hundarna.

Fortfarande dåligt med bilder, lyckas alltid glömma få med mig kameran + att den är lite dålig. Skulle vilja ha den kameran som de gör reklam för, Nikon men fick redan på att den kostar ca 9000:- *hahaha* dom pengarna existerar ju då INTE i våran plånbok....


Ha´t gôtt så länge 

 
ANNONS
 
Elenor och Zidane

Elenor och Zidane

18 december 2008 12:34

Alltså vad spännande med träningssim...Undrar hur Zidane skulle gillat det....
Ciao

http://www.ilsanosfatboy.cybersajt.se

 
Annica

Annica

18 december 2008 18:10

Jag har köpt ny kamera idag!! NU ska här fotas högt och lågt ;-) Ska bara lära mig alla knappar först *ler*

http://www.ryegates.se

 
lotta

lotta

18 december 2008 18:37

jamen köp en Nikon D 60 då!! Det e ju extrapris på dem nu minsann före jul har jag sett på flera ställen.....f-n att vi redan köpt vår..men det är som vanligt:( vi kanske skulle skicka hundarna emellan oss så lär de sig både jakt o lydnad..vi e ju som sagt helt nya på detta med jakten, ..fast det är himla kul att få lov att vidga sina vyer:):)
Idag satte vi in en film där Cola verkligen vidgar sina vyer..uppåt o nedåt o
upponero bakofram ;)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
lotta igen...

lotta igen...

18 december 2008 19:55

Nä, men det är jättebra med tips att tänka på...lydnad har vi ju tränat förut, så man har ju lärt sig vad som lätt går fel och hur man vill ha det osv..jakten är ju som sagt ny..och även fast vi pratat med massor o läst massor så vet man ju nästan med säkerhet att man kommer tänka sedan att man skulle gjort si eller så istället..ganska svårt det där att se vad man har för vovvsing..en del säger ju att hundarna är för sälvständiga!!men jag tror att man får testa lite vad de behöver hjälp med..tyvärr är det väl lätt att träna mycket på det som hunden är bra på och tycker är kul. Fast man kanske borde fixa lite mer med det den har svårt för..haha..det vart en virrig fundering ;)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Matte

18 december 2008 20:45

Ja tror på att lydnaden & samarbetsviljan ska sitta först, men viktigast är att INTE ha för bråttom. De lustiga är att jag kan lätt säga de men följer de inte själv;) Tävlingsdjävulen tar över mitt sunda förnuft:( Ta god tid på er å tänk igenom vad ni vill ha för mål med Cola & samla igenom dom råd ni har fått & välj en tränings linje som ni tror passar er & henne. Inte för att ja säger att mina råd är bra men ja hade själv velat höra något liknande när jag skaffade Vega. Istället så tog ja in all information & allas råd om hur vi skulle träna å la inte tyngden på stadgan - idag får ja igen de med en hund som bara är självständig & kan själv å matte är bara ett jobbigt bihang;) Men men, ville ju inte ha en "Vega" igen så stackars Vexa är ju jättelydig men törs inte göra något utan att fråga om lov...:( lilla tjejen...

 
lotta

lotta

19 december 2008 08:33

haha..ja, det e svååårt detta med träningen..men kul!! Detta med stadgan harP tjatat om så att jag täpper till öronen snart;) så jag gissar att han jobbar med det...och jag förstår precis..så där är jag också när jag tränat hund(vi hade varsinn förut, så jag har minsann både tränat och tävlat;)) jag vill att det ska gå FORT och vill Vinna NU!, men P är...ja, typ tvärs om..Cola kan ju jättemånga grundfärdigheter men bara frivilliga..och jag har tyckt det är så PIINSAMT när folk säger sitt till Cola..och jag måste rycka in o säga.hon kan inte kommandot ännu haha.Men nu håller P på att ha lagt in kommandot, på sitt, ligg och stå, efter mycket tjat från mig. Det visar bara hur olika vi är han o jag..han säger-det ska va PERFEKT innan jag säger tex. ligg - ska jag veta att hon slänger sig på en gång, jämt, utan att tveka;)jag är mer-jamen bara hon lägger sig någolunda snyggt e det väl bra..jaja..som sagt, alla e vi olika:):)
Hade cola vart min skulle jag tävlat i sommar-men P säger att NEJ, det ska va PERFEKT först, bättre att vänta och sedan "sopa banan" med de andra..haha..få se hur det blir med det;)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Annica

Annica

19 december 2008 09:23

Pake borde vara allas vår ledstjärna.. Själv har jag alltid för brått men försöker lugna mig *suck* Det är ju så kul att tävla ;-) Och sen åker man hem med dåliga minnesbilder för hunden från en "misslyckad" tävling för hunden inte varit tillräckligt förberedd *skyll dig själv Annica*

http://www.ryegates.se

 
Ingen bild

Matte

19 december 2008 10:16

Gud va bra, han är ju kanon, skulle oxå vilja "sopa" banan men är så stressad själv.
De e ju så kul å de går ju så fort men ack så fel oxå (ibland). Skulle vara kanon att ha en "liten" Pake på ena axeln som sa till en när man är ute & tränar;)

*skyll dig själv Jessica* säger ja oxå...

 
Ingela

Ingela

19 december 2008 13:22

Vilken härlig julklapp först vara på semester och sen komma hem till nystädat och pyntat!!! Era föräldrar måste vara glada för så underbara barn;-) Ha det bra i julstöket!

http://www.siriochjag.blogspot.com

 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

19 december 2008 16:36

Vadåå skyll dig själv Jessica och....skulle ochså vilja sopa banan!? Det är ju det ni gör du och Vexa :-) Ni sopar ju verkligen banan när ni är på jaktprov! Vilja och jag funderar på om/hur vi skall våga oss ut på jaktprov till våren för nu blir hon ju tre år! Hua vad tiden går jag som fortfarande skyller på att "hon är så ung". Snart får jag skylla på att hon börjar bli gammal *ler*

God Jul & Gott nytt år på er alla.

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Matte

19 december 2008 20:17

Men hon är ju ung, i rätt ålder - de e ju nu man ska börja ta för sig på jakten:)
Klart att ni ska ut på prov om ni känner er redo, i höstas var ni ju jätteduktiga som avstod från att starta pga "jösse" problem, bara dumt att ge dåliga ovaner.
Får be Annica ta ett träningstillfälle me oss för att göra en liten avstämning inför vårens starter;)

 
Mamma

Mamma

20 december 2008 19:11

Tusen tack för all hjälp under vår semester! Kramar
mamma

http://www.wikstrand.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica Wikstrand - 8 juni 2012 20:10

Sänder min största tanke till Anna-Carin med Familj som precis förlorat sin bästaste vän/själsfrände!   Det är allt för tragiskt när våra fyrbenta slits iväg i förtid, när man minst anar..   Kramar i massor Anna-Carin - Din Izor hade de bäs...

Av Jessica Wikstrand - 27 april 2012 08:26

Ögonspeglade Verk igår    Inte fullt nödvändigt för alla att göra de...men jobbar ju som jag gör å vill veta att mina hundar för rasens skull är friska!   Verk fick ua!    Har ögonspeglat Vega i nästan alla år även på äldre dagar men igår...

Av Jessica Wikstrand - 18 april 2012 13:11

Härligt!!   Ossian, den 6:e ut av 11 valpar med ytterliggare HD A + ED Ua!!   Stort grattis Sonja & Karin!   Kramar i Massor från "mormor" & "mamma Vexa"   ...

Av Jessica Wikstrand - 16 april 2012 18:47

Börjar de kanske hända något - en uppis!    Lite kortfattat..   * Verk, Malte, Mozart, Hilda & Cico är röntgade HD A & ED Ua!!!! * Malte debuterat i LK1 med 1:a pris & 2:a plac, Fått exellent på utställning, Wt start med 71p/100p * Verk W...

Av Jessica Wikstrand - 18 januari 2012 12:26


  LP1 Ryegates Working On A Dream Hd: A Ed: Ua 2012.01.11   Härligt! Gått som på nålar innan resultatet kommit ut, men imorse kunde man börja andas igen   ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ wikstrand med Blogkeen
Följ wikstrand med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se