Direktlänk till inlägg 21 februari 2009

Magsjuka

Av Jessica Wikstrand - 21 februari 2009 20:09

Hela familjen ligger däckad....:(


Natten mellan onsdag-torsdag blev ju Emilia dålig med diarre men jättepigg i övrigt å sen natten torsdag-fredag kl 03.00 - japp, då var de min tur!

 Härligt de är att låta toan gå varm, vattenräkningen blir nog kul att få sen;)

Fick inte behålla något under hela fredagen, sen senare under dagen fick Micke feber & ont i magen - trevligt!


En vissen Emilia:(


Ingen av oss orkade göra något men att ha en pigg 1½ åring å 2 levnadsglada flattar som ville ut.


Idag mår ja mkt bättre, ej helt ok men fungerar.

Jag & Emilia åkte till Ridhuset i Kristinehamn för att titta på lydnads tävling 1-elit (kanske för att bli inspirerade;)?? Vem vet...)

Träffade Ulle oxå för en liten promenad.


Framtida stående i Lkl 1? *nej, bara skoja*


Min hjälte idag är min far som ställde upp att passa Emilia medan ja fick ta tag i Frk/Värmlands protokoll, hemsidan m.m samt gå en promenad med hundarna;) *stort TACK* även igår hjälpte han mig att bädda nytt i våran & Emilias säng samt hänga tvätt:) 


Hela huset känns som en bassilusk, försökt att städa, tvätta, diska, torka - göra allt så hygieniskt som möjligt.


Pappa, jag, Emilia & brudarna bruna tog sen en promenad igen runt gärdet förbi korna *Emilias favvosar* hemma vid mamma & pappa.

Känns att man är dålig, efter 10 steg i tjock snö var ja helt slut...*usch*


Vexa njuter i fulla drag, i rasande fart men även.....


I soffan, mår hon som bäst.


Långpromenaden alla hjärtansdags helgen! Vädret var ju för underbart, likaså sällskape;)


Håll er friska, skönt att ja inte smittar över nätet;)


Kramen

 
ANNONS
 
Ingela

Ingela

21 februari 2009 21:53

Hua, magsjuka är inge kul. Hoppas ni piggar på er snart!!! Krya på er. Natti natti

http://www.siriochjag.blogspot.com

 
lotta  med Juni ,Cola o Tuvaluva

lotta med Juni ,Cola o Tuvaluva

22 februari 2009 08:54

fyy stackars er!! jag liider med er. hoppas att den e snabbt övergående. kraaaam på er!

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
lotta  med Juni ,Cola o Tuvaluva

lotta med Juni ,Cola o Tuvaluva

22 februari 2009 08:57

föressten..å jag e alltid så snabb att skicka iväg kommentaren... snuttepluttan såg ganska sliten ut på kortet:( stackars lillprinsessa.vad kul..vart du inspirerad att tävla nu då?? hade vart kul..det där ställandet=10 poäng;)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

22 februari 2009 09:17

Hua era stackare....magsjuka är verkligen inge kul!! Skönt att ni mår bättre :-) Guldstjärna till morfar som vägade sig in i huset och hjälpa till med Emilia med risk att själv bli smittad.....det är inte många som skulle gjort det!
Klart ni skall börja tävla lydnad också....du som är perfektionist kommer bli fast och du börjar.....det är faktiskt jätteroligt....mycket roligare än man kan tro! Kram kram och krya på er!

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Elenor och Zidane

Elenor och Zidane

22 februari 2009 13:32

Magsjuka = hemskt!!! Förstår din tacksamhet till din far...
Ska ändra din länk också:)

http://www.ilsanosfatboy.cybersajt.se

 
2018 happy new year

2018 happy new year

17 juli 2017 08:12

Happy New Year 2018 big festival and holiday 24th of December Merry Christmas to January New year , Wish Happy New Year with wishes , quotes, messages.

http://https://happynewyear-2018i.com

 
whatapp download

whatapp download

8 september 2017 13:12

The Supreme Court on Wednesday asked Internet giants Facebook and WhatsApp to inform whether they had shared any user details

http://www.scoop.it/t/ed-12

 
https://arksurvivalevolvedwiki.org/

https://arksurvivalevolvedwiki.org/

28 november 2017 11:04

https://arksurvivalevolvedwiki.org/ ARK SURVIVAL EVOLVED is an action cum adventure survival video game developed by Studio

http://arksurvivalevolvedwiki.org

 
Ingen bild

theresa

28 november 2017 12:57

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica Wikstrand - 8 juni 2012 20:10

Sänder min största tanke till Anna-Carin med Familj som precis förlorat sin bästaste vän/själsfrände!   Det är allt för tragiskt när våra fyrbenta slits iväg i förtid, när man minst anar..   Kramar i massor Anna-Carin - Din Izor hade de bäs...

Av Jessica Wikstrand - 27 april 2012 08:26

Ögonspeglade Verk igår    Inte fullt nödvändigt för alla att göra de...men jobbar ju som jag gör å vill veta att mina hundar för rasens skull är friska!   Verk fick ua!    Har ögonspeglat Vega i nästan alla år även på äldre dagar men igår...

Av Jessica Wikstrand - 18 april 2012 13:11

Härligt!!   Ossian, den 6:e ut av 11 valpar med ytterliggare HD A + ED Ua!!   Stort grattis Sonja & Karin!   Kramar i Massor från "mormor" & "mamma Vexa"   ...

Av Jessica Wikstrand - 16 april 2012 18:47

Börjar de kanske hända något - en uppis!    Lite kortfattat..   * Verk, Malte, Mozart, Hilda & Cico är röntgade HD A & ED Ua!!!! * Malte debuterat i LK1 med 1:a pris & 2:a plac, Fått exellent på utställning, Wt start med 71p/100p * Verk W...

Av Jessica Wikstrand - 18 januari 2012 12:26


  LP1 Ryegates Working On A Dream Hd: A Ed: Ua 2012.01.11   Härligt! Gått som på nålar innan resultatet kommit ut, men imorse kunde man börja andas igen   ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ wikstrand med Blogkeen
Följ wikstrand med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se