Direktlänk till inlägg 9 maj 2011

Lugna helger &

Av Jessica Wikstrand - 9 maj 2011 21:03

Stressiga arbets dagar...Hela veckan bara försvinner, hinner inte ens göra hälften av de som är tänkt å sen kommer helgen å då gör man inte ett skit istället...Helgen som gick blev de solning, solning å lite plock i trädgårn, umgänge med familj å vänner!Har tänkt såå länge att Verk skulle få prova på lite blod spår...men har bara inte blivit av..Träffade Ulle, Mio & Max i torsdags för en snabbis...Verk är duktig på att sitta kvar vid markeringarna, följa med mig å släppa en markering för att sen återgå..lite mkt morsarv där bara..behöver nog släppa lite på tyglarna *hmm* skäms:(Ta sig tiden med bara honom, ensam i skogen..utan tryggheten från Vega & Vexa..Stort plus!Vexa & Verk var själva hemma över 3 tim - allt ua när jag kom hem igen!! *Duktiga!!*Upptäckte bara en liten rolig sak...Vi har ett fönster bredvid dörren & under den ett sittbart skoställ me dyna (vit...)Vem sitter på pallen å tittar ut genom fönstret??Vexa!Blodfläckarna avslöjade henne ganska ordentligt på min fina vita dyna...I helgen åker vi till Annica, för att kursa på Träskanten.A-provs kurs för Birgitta S-W *tjoho*Längtat efter kursen - jobbigt värre att Vexa löper!!!Men följer med å lyssnar å ser hur andra jobbar - nyttigt de me;)Grattis säger vi till:* Annica & Cola: 1:a pris NKL Örebro* Malin (Annica) & Pingla: 1:a pris i NKL Örebro* Per & Zorro: 2:a pris ÖKL Katrineholm?* Ulle & Mio: Uttagna till Viltspårs SMGrattis till fina resultat - hoppas att vi snart oxå kan få komma med lite BRA resultat;)HA de bäst!

 
ANNONS
 
Annica

Annica

10 maj 2011 07:22

Va, har du bloggat??!! Vi kommer ha en kanonhelg du å jag, synd bara på Vexas löp... Malte är jätteduktig och ganska lydig och hörsam. Jojo, äpplet faller inte långt från päronträdet ;-)

http://www.ryegates.se

 
Ingen bild

ulle,mio,max

10 maj 2011 11:57

Tack för grattis till oss, men de va inte sm utan kretsmästerskap o vi gick vidare till länsmästerskap;)

kramen från oss

 
Vilja

Vilja

13 maj 2011 21:30

Fick titta två gånger innan jag attade att du hade bloggat ....igen! ;) Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica Wikstrand - 8 juni 2012 20:10

Sänder min största tanke till Anna-Carin med Familj som precis förlorat sin bästaste vän/själsfrände!   Det är allt för tragiskt när våra fyrbenta slits iväg i förtid, när man minst anar..   Kramar i massor Anna-Carin - Din Izor hade de bäs...

Av Jessica Wikstrand - 27 april 2012 08:26

Ögonspeglade Verk igår    Inte fullt nödvändigt för alla att göra de...men jobbar ju som jag gör å vill veta att mina hundar för rasens skull är friska!   Verk fick ua!    Har ögonspeglat Vega i nästan alla år även på äldre dagar men igår...

Av Jessica Wikstrand - 18 april 2012 13:11

Härligt!!   Ossian, den 6:e ut av 11 valpar med ytterliggare HD A + ED Ua!!   Stort grattis Sonja & Karin!   Kramar i Massor från "mormor" & "mamma Vexa"   ...

Av Jessica Wikstrand - 16 april 2012 18:47

Börjar de kanske hända något - en uppis!    Lite kortfattat..   * Verk, Malte, Mozart, Hilda & Cico är röntgade HD A & ED Ua!!!! * Malte debuterat i LK1 med 1:a pris & 2:a plac, Fått exellent på utställning, Wt start med 71p/100p * Verk W...

Av Jessica Wikstrand - 18 januari 2012 12:26


  LP1 Ryegates Working On A Dream Hd: A Ed: Ua 2012.01.11   Härligt! Gått som på nålar innan resultatet kommit ut, men imorse kunde man börja andas igen   ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ wikstrand med Blogkeen
Följ wikstrand med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se